پاورپوینت بهداشت و امنیت مواد غذایی

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی
بخشی از متن پاورپوینت:
بهداشت مواد غذایی:
بهداشت هنگام تولید ٬ فرایند و دستکاری ٬ توزیع و مصرف همه ی خوراکیها
هدف: پیشگیری از مسمومیت های مواد غذایی و دیگر بیماریهای منتقله بوسیله خوراکیها
امنیت غذایی: دسترسی همه مردم درتـــمام اوقــــات به غذای کافی وسالم به منظورزندگی سالم و فعال

خوراک سالم:
تعریف WHO از خوراك سالم
همه ی شرایط واقدامات لازم در دوره تهیه کردن ٬ فرآیند ٬ انبار کردن ٬توزیع و آماده کردن خوراک به منظور تضمین سلامت ٬ خوب بودن ٬ پاکیزگی و برازنده بودن خوراک برای مصرف انسان
خوراک سالم بخشی از مراقبت های بهداشتی اولیه می باشد
به گزارش سازمان بهداشت جهانی : بیماری های اسهالی ناشی از غذا یا آب سبب مرگ 8/1 میلیون نفر بویژه کودکان در سال 2006 شده است.
بیشتر بیماری ها و مرگ و میرهای مرتبط با بیماری های غذازاد در کشورهای در حال توسعه رخ می دهند، اماکشورهای یشرفته هم به هیچ روی در امان نیستند..
به عنوان نمونه، در آمریکا بیماری های غذازاد سالانه: در حدود 5/6 تا 81 میلیون نفر را گرفتارمی کند،
...که هزینه ای برابربا 22 میلیون دلار به کشورتحمیل می کند،
... و نهایتاً منجر به مرگ 9000 نفر می شود.

فهرست مطالب :
بهداشت مواد غذایی
خوراک سالم
بیماریهای غذازاد (با منشأ غذا)
بیماریهای منتقله به وسیله مواد غذایی
گروه های غذایی
بهداشت شیر
بیماریهای منتقله از راه شیر
پاستوریزه کردن شیر
روش های پاستوریزه کردن
بهداشت گوشت
رعايت نكات در بهداشت گوشت
بهداشت کشتارگاه
بهداشت اماکن غذاخوری
بهداشت ماهى
نشانه‌هاى تازگى ماهی
بهداشت ميوه‌ها و سبزى‌ها
بهداشت کارکنان آشپزخانه
بهداشت اماکن غذاخورى
افزودنی‌های خوراکی‌ Food Additives
تقويت و غنى‌کردن خوراکى‌ها
تقلب‌هاى خوراکى
مسموم کننده های خوراکی
علل شیوع بالای بیماری های غذازاد در ایران:
وظایف این واحدهاوسازمانها
محصولات گوشتی
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » پاورپوینت های درسی

تعداد مشاهده: 50 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:351 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل