تحقیق اکولوژی درخت گردو 16 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏اکولوژی درخت گردو
‏مقدمه
‏هر موجود زنده‌ای برای برخی از فرآورده‌ها و فرایندهای زیستی اساسی ‏بطور انکارناپذیری به ‏محیط ‏زیست ‏خود و بویژه به موجودات زنده دیگر وابسته است. لازمه بقا ، همبستگی گروهی ‏است و بررسی چگونگی این همبستگیها مورد توجه دانش ‏اکولوژی ‏است. دانش اکولوژی مجموعه شناختهایی است که انسان درباره اثرات محیط بر روی موجودات ‏زنده ، اثرات موجود زنده بر روی محیط و ارتباطات متقابل بین موجودات زنده ‏دارد.
‏وقتی موجود زنده‌ای از لحاظ بوم شناسی مورد ‏مطالعه قرار می‌گیرد، هدف این است که معلوم شود، چرا موجود مورد نظر در محیطهای خاص ‏و تحت شرایط معینی زندگی می‌کند؟ شرایط محیطی چه اثراتی بر موجود زنده دارند؟ و ‏موجود زنده به نوبه خود چه تحولاتی در محیط پدید می‌آورد؟ طبیعی است که خود انسان ‏به عنوان یک موجود زنده ، متاثر از عوامل محیط و موثر بر روی عوامل طبیعت در چارچوپ ‏مطالعات اکولوژی از توجه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
‏كليات گياه شناسي
‏گردو در ختي است‏ ‏ زيبا وسايه افكن كه بعنوان درخت زينتي بكار مي رود . اين درخت در مناطق معتدل دنيا رشد و پرورش مي يابد .
‏گلهاي نر و ماده روي يك پايه قرار دارند سنبله گلهاي نر بصورت آويخته است ولي گلهاي ماده آن بوضع قائم روي شاخه قرار درد .
‏ميوه گردو‏ ‏ ، گرد و در دارون مغز قرار درد و در فاصله هاي پدره هاي نازكي قرار گرفته است . قشري كه روي مغز گردو است سبز رنگ و كمي گوشتي مي باشد
‏درخت گردو هنگاميكه به سن بيست سالگي‏ ‏ مي رسد شروع به ميوه دادن مي كند و بلاترين باروري خود را در سنين پنجاه سالگي درد .
‏از تمام قسمتهاي درخت گردو استفاده طبي به عمل مي آيد .
‏تركيبات‏ شيميايي:‏
‏2
‏مغز گردو داراي چند اسيد آلي ، مقدر كمي اسانس ، اگزالات آهك و ويتامينهاي A,B,C,D,E‏ ‏مي باشد . همچنين مغز گردو داراي مقدر كمي ( 12%) ارسنيك است .
‏برگ درخت گردو داراي 3 درصد اينوژيت ، اسيد الاژيك ، اسيد گاليك و اسانسي با بوي مخصوص و مقدري پارافين ، تانن ،‏ ‏ مواد چرب و املاح معدني مانند كلسيم ، پتاسيم ، منيزيوم ، باريوم و همچنين كاروتن است .
‏پوسته گوشتدار ميوه سبز گردو داراي امولسيون ، قند و اسيدهاي آلي مانند اسيد سيتريك ، اسيد ماليك ، فسفاتها و اگزالات كلسيم است .
‏عصاره برگ درخت گردو خاصيت ميكروب كشي و باكتري كشي درد .
‏در صد گرم مغز گردو خام و خشك مواد زير موجود است
‏آب‏                  ‏             ‏ 3/5 گرم
‏پروتئين‏                       ‏ 14/8 گرم
‏مواد چربي‏                  ‏ 65 گرم
‏مواد نشاسته اي‏         ‏ 13 گرم
‏كلسيم‏                     ‏ 100 ميلي گرم
‏فسفر‏                     ‏ 380 ميلي گرم
‏آهن‏                       ‏ 3 ميلي گرم
‏سديم‏ ‏                   ‏ 2 ميلي گرم
‏پتاسيم‏                  ‏ 50 ميلي گرم
‏ويتامين آ‏                ‏ 30 واحد
‏ويتامين ب 1‏           ‏ 0/35 ميلي گرم
‏ويتامين ب 2‏           ‏ 0/12 ميلي گرم
‏ويتامين ب 3‏           ‏ 1 ميلي گرم
‏3
‏ويتامين ث‏              ‏ 2 ميلي گرم
‏گر‏نام گردو به هر گونه درخت از رده Juglans ‏که به ‏خانواده گردوها یا Juglandaceae ‏تعلق دارد اطلاق می شود. آنها درختانی برگریز هستند ‏به ارتفاع 45-10 متر، با برگهای شانه ای به طول 90-20 سانتیمتر، تعداد 25-5 برگچه و ‏جوانه ها دارای درونه حفره دار هستند که این ویژگی در همه (Pterocarya) Wingnut ‏مشترک است بجز گردوهای آمریکایی (Carya) ‏در همین خانواده.
‏شاید معروف ترین ‏اعضای این رده گردوی سیاه (Juglans nigra) ‏متعلق به شرق آمریکای شمالی و گردوی ‏ایرانی یا معمولی (Juglans regia) ‏که بومی بالکان در جنوب شرقی اروپا، مرکز و جنوب ‏غربی آسیا تا هیمالایا و جنوب غربی چین است، باشد. گردوی معمولی را درآمریکا اغلب ‏ولی به صورت نادرست گردوی انگلیسی می نامند. (این گونه بومی انگلیسی نیست‏).
‏این دو گونه از نظر چوب قابل توجهی که دارند دارای اهمیت می باشند. گریبانه ‏های گردو به علت دارا بودن مقدار زیادی رنگ زرد ‏–‏ قهوه ای، منبع مهمی برای رنگ به ‏شمار می رود.
‏دانه تمامی گونه هایی که در بالا به آنها اشاره شد و سایر ‏گونه ها، خوراکی هستند اما گردوهایی که در فروشگاهها موچود می باشند از نوع گردوی ‏ایرانی هستند. نوع باغی که به جهت پوسته های نازک مغز . پایداری در مناطق معتدله ‏انتخاب گشت را گاهاً گردوی کارپات می نامند. گردو سرشار از روغن است و بصورت گسترده ‏هم به شکل تازه و هم در غذا خورده می شود. آنها را باید در مکانهای خشک و خنک ‏نگهداری کرد چون در شرایط گرم در مدت چند هفته- مخصوصاً بعد از کندن پوسته آن، فاسد ‏می شوند.
‏گردو آمریکایی
‏این گردو بومی آمریکای شمالی است و زمانی، منبع ‏غذای مقوی برای سرخپوستان آمریکای جنوبی بوده است. در کشور آمریکا از آن در تهیه ‏انواع کیک و نان استفاده می شود. گردو آمریکایی منبع انواع ویتامین و مواد معدنی، ‏بویژه ویتامین A))‏،((B ‏و E‏، کلسیم، فسفر، منیزیم، روی و پتاسیم است.
‏خواص گردو:
‏4
‏گردو از دوران ما قبل تاریخ وجود داشته است. در قرون ‏وسطی اعتقاد بر این بود که گردو سر درد را معالجه می کند حتی شواهد دال بر وجود یک ‏باغ گردوی بسیار زیبا در باغهای معلق بابل وجود دارد. گردو هم به صورت خشکبار و هم ‏به صورت تازه و خورده می شود و از آن در تهیه برخی از غذاها استفاده می شود. گردو ‏منبع خوبی از فسفر، پتاسیم، منیزیم، پروتئین و ویتامین E ‏است‏دو
‏گِردو‏ (نام علمی: جنس Juglans‏) درختی است گلدار (Magnoliophyta‏) از رده دولپه‏‌‏ای‏‌‏ها (Magnoliopsida‏)، از تیره درختان توس (Fagales‏) خانواده ‏گردوها‏ (Juglandaceae‏).
‏نام ‏گردو‏ به هر گونه درخت از خانواده گردو اطلاق می‏‌‏شود. آنها درختانی برگریز هستند به ارتفاع ۴۵-۱۰ متر، با برگهای شانه‏‌‏ای به طول ۹۰-۲۰ سانتیمتر، تعداد ۲۵-۵ برگچه و جوانه‏‌‏ها دارای درونه حفره دار هستند که این ویژگی در همه ‏بال‏‌‏میوه‏‌‏ای‏‌‏ها‏ (Pterocarya‏) مشترک است بجز گردوهای امریکایی (Carya‏) در همین خانواده.
‏شاید معروف‏‌‏ترین اعضای این رده گردوی سیاه (Juglans nigra‏) متعلق به شرق امریکای شمالی و ‏گردوی ایرانی‏ یا معمولی (Juglans regia‏) که بومی بالکان در جنوب شرقی اروپا، مرکز و جنوب غربی آسیا تا هیمالایا و جنوب غربی چین است، باشد. گردوی معمولی را درامریکا اغلب ولی به صورت نادرست گردوی انگلیسی می‏‌‌‏نامند. (این گونه بومی انگلیسی نیست).
‏این دو گونه از نظر چوب قابل توجهی که دارند دارای اهمیت می‏‌‌‏باشند. گریبانه‏‌‏های گردو به علت دارا بودن مقدار زیادی رنگ زرد ‏–‏ قهوه ای، منبع مهمی برای رنگ به شمار می‏‌‏رود.
‏دانه تمامی گونه‏‌‏هایی که در بالا به آنها اشاره شد و سایر گونه ها، خوراکی هستند اما گردوهایی که در فروشگاهها موچود می‏‌‌‏باشند از نوع گردوی ایرانی هستند. نوع باغی که به جهت پوسته‏‌‏های نازک مغز. پایداری در مناطق معتدله انتخاب گشت را گهگاه گردوی کارپات می‏‌‌‏نامند. گردو سرشار از روغن است و بصورت گسترده هم به شکل تازه و هم در غذا خورده می‏‌‏شود. آنها را باید در مکانهای خشک و خنک نگهداری کرد چون در شرایط گرم در مدت چند هفته- بویژه پس از کندن پوسته آن، فاسد می‏‌‏شوند.
‏گردوی امریکایی
‏این گردو بومی امریکای شمالی است و زمانی، منبع غذای مقوی برای ‏سرخپوستان‏ امریکای جنوبی بوده است. در کشور امریکا از آن در تهیه انواع

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 5185 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:44 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل