تحقیق برج هاي چند منظوره جهان 81 ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 90 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

2
‏تاريخچه تهران
‏تا پیش از کشف تمدن قیطریه و همچنین کشف آثاری در تپه‌های ‏عباس‌آباد‏، گمان می‌رفت پیشینه تاریخی این شهر به همان آثار یافت شده در حوالی ‏شهرری ‏محدود می‌شود، ولی اکتشافات باستان‌شناسی در تپه‌های عباس‌آباد، بوستان پنجم ‏خیابان پاسداران ‏و دروس، نشان داد تمام آبادی‌های ناحیه تاریخی قصران، دوره‌ای درخشان از استقرار اقوام کهن و خلاقیت‌های فرهنگی را پشت سر گذارده‌اند.
‏پس از حمله ‏مغولان ‏به ‏ری ‏و تخریب این شهر، تهران بیش‌ از پیش رشد یافت و عده‌ای از اهالی آواره ری را نیز در خود جای داد و مساحتش در این دوران به ‏۱۰۶‏ هکتار رسیده بود.
‏نخستین بار، ‏شاه طهماسب اول ‏صفوی ‏در ‏۹۴۴‏ ق. هنگام گذر از تهران باغ و بوستان فراوان این شهر را پسندید و دستور داد تا بارو و خندقی به دورش بکشند، این بارو که ‏۱۱۴‏ برج به عدد سوره‌های ‏قرآن ‏و چهار دروازه رو به چهار سوی دنیای پیرامون داشت، از شمال به ‏میدان توپ‌خانه ‏و ‏خیابان سپه‏، از جنوب به ‏خیابان مولوی‏، از شرق به ‏خیابان ری ‏و از غرب به ‏خیابان وحدت اسلامی (‏شاپور) محدود می‌شد، مساحت تهران در این دوران به ‏۴۴۰‏ هکتار رسید.
‏در دوره شاه عباس اول (‏۱۰۳۸-۹۹۶‏ ق.) پل، کاخ و ‏کاروانسراهای ‏زیادی بنا شد، دربخش شمالی برج و باروی شاه تهماسبی، چهارباغ و چنارستانی ساخته شد که بعدها دورش را دیواری کشیدند و به صورت کاخ (‏کاخ گلستان) ‏و مقر حکومتی درآوردند.
‏در دوره حکومت ‏آقا محمدخان قاجار‏، تهران به پایتختی برگزیده شد، روز یکشنبه ‏۱۱‏ جمادی‌الثانی ‏۱۲۰۰‏ ق. هم‌زمان با ‏عید نوروز ‏آغا محمد خان قاجار در خلوت کریم‌خانی تاج سلطنت ایران را بر سر گذارد و تهران را به عنوان پایتخت این کشور معرفی کرد
‏نام تهران
‏در مورد وجه تسمیه تهران اختلاف نظر زیادی وجود دارد، پاره‌ای از پژوهشگران ‏ ‏ران‏ ‏را پسوندی به معنای دامنه گرفته‌اند و ‏شمیران ‏و تهران را بالادست و پایین‌دست خوانده‌اند. برخی دگر تهران را تغییر شکل یافته
2
‏ ‏تهرام‏ ‏به معنای منطقه گرمسیر دانسته‌اند، در مقابل شمیرام یا شمیران که منطقه سردسیر است و همچنین عده‌ای بر این باورند که سراسر دشت پهناوری که امروز تهران بزرگ خوانده می‌شود در میان کوه‌های اطراف، گود به نظر می‌رسید و بدین سبب‏ ‏ته‏ران‏ ‏نام گرفت.[‏۹]
‏روستایی که پیش‌درآمد شهر تهران بوده است، پیش از اسلام نیز وجود داشته اما پس از اسلام به‌تدریج نام آن معرب گردیده و از تهران به طهران تبدیل شده است اما جغرافیدانان معروف آن روزگار نیز به املای تهران اشاره نموده‌اند. هم‌زمان با جنبش مشروطه که تغییرات زیادی در ادبیات و نگارش زبان ‏فارسی ‏به وجود آمد، رفته‌رفته املای تهران رواج یافت و پس از تاسیس ‏فرهنگستان زبان و ادب فارسی ‏و تاکید آن بر املای تهران، املای دیگر (طهران) کاملا منسوخ شد.[‏۵]
‏برج میلاد
‏مجموعه یادمان‏ نام پروژه بزرگی در شهر ‏تهران‏ است که شامل ‏برج مخابراتی-تلویزیونی میلاد‏، مرکز تجارت بین‌المللی، هتل پنج ستاره، تالارهای گردهمایی، سرسرا و... در مساحت تقریبی ۱۵ هکتار می‌شود.
‏این مجموعه در جنوب محله ‏شهرک غرب‏ و شمال ‏کوی نصر‏ در ‏منطقه ۲ شهرداری تهران‏ قرار دارد. بزرگراه‌های ‏همت‏، ‏چمران‏، ‏حکیم‏ و ‏شیخ فضل‌الله نوری‏، به ترتیب در چهار سمت شمال، شرق، جنوب و غرب مجموعه یادمان قرار دارند.
‏عملیات اجرایی در سال ۱۳۷۵ خورشیدی توسط پیمانکار اصلی آغاز شد و مجموعه هم‌اکنون در حال شکل‌گیری است. برج میلاد و مجموعه‏ٔ‏ یادمان بخش کوچکی هستند از طرح بزرگ ‏شهستان پهلو‏ی‏ که پیش از ‏انقلاب ۵۷‏ طراحی شده و در دست احداث بود.
3
‏برج ‏میلاد
‏برج میلاد‏ نام ‏آسمان‌خراشی‏ چندمنظوره است که در شمال غربی ‏تهران‏، پایتخت ‏ایران‏ قرار دارد. برج میلاد بلندترین برج ایران، چهارمین برج مخابراتی و هشتمین برج بلند جهان است. این برج با ۱۳ هزار متر زیربنا از نظر وسعت کاربری سازه‌ی رأس برج در میان تمامی برجهای دنیا مقام نخست را دارد. این سازه به خاطر ارتفاع بلند و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است و از این رو، یکی از نمادهای پایتخت ایران به شمار می‌آید.
5
‏تاريخچه
‏برج میلاد و ‏مجموعه یادمان‏ بخش کوچکی هستند از طرح بزرگ ‏شهستان پهلوی‏ که پیش از ‏انقلاب اسلامی ایران‏ طراحی شده و در دست احداث بود.
‏پیشنهاد ساخت یک برج و تالار نمادین برای شهر تهران در سال ‏۱۳۷۰‏، در زمانی که ‏مسعود رجب پور‏ شهردار تهران بود، مطرح شد و در پایان سال ‏۱۳۷۲‏، محل کنونی از میان ۱۷ نقطه پیشنهادی ساخت آن برگزیده شد.
‏موقعیت مکانی
‏برج میلاد، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی ۱۴ هکتار واقع در جنوب محله ‏شهرک غرب‏ و شمال ‏کوی نصر‏ در ‏منطقه ۲ شهرداری تهران‏ قرار دارد. از نظر مختصات جغرافیایی، سازه برج در ۵۱ درجه، ۲۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه طول شرقی و ۳۵ درجه، ۴۴ دقیقه و ۴۰ ثانیه عرض شمالی قرار گرفته‌است.
‏این محل پس از بررسی و مطالعه ۱۷ نقطه مختلف شهر تهران توسط یک گروه شامل تیم شهرسازی، تیم مطالعات تلویزیون، مخابرات، راه و ساختمان، اقتصادی، معماری، هواشناسی، تیم مطالعات ترافیک و تیم ژئوتکنیک برگزیده شده‌است.
‏مهمترین پارامترهایی که در انتخاب این محل مد نظر قرار گرفته به شرح ذیل است:
‏قابلیت انطباق بر یکی از هسته‌های شهری
‏دسترسی همگانی با سطح سرویس‌دهی مطلوب
‏قرارگیری در مرتفع‌ترین نقاط شهر
‏اشراف بر زیباترین مناظر و نقاط شهر
‏فضائی لازم جهت عملکردهای پیشنهادی و توسعه آتی
‏مجهز بودن به تاسیسات زیر بنایی
‏فاصله مناسب با پایانه‌های مهم مانند فرودگاه و ایستگاه راه‌آهن
‏ایجاد پوشش تلویزیونی

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4473 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 90

حجم فایل:156 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل