تحقیق تبديل باد به انرژي

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 27 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏مقدمه‏ 
‏تبدیل انرژی باد به برق بسیار آسان و ارزان میباشد، لذا در افغانستان خصوصا در مناطق باد خیزی مانند هرات یکی از بهترین راههای کسب انرژی برق میباشد.
‏این صفحه بر آنست تا با اطلاع رسانی خصوصا تصویری به هموطنان عزیز چگونگی کار و ساخت ژنراتور کوچک خانگی بادی را آموزش دهد.
‏در تصویر زیر نقشه یک نیروگاه کوچک بادی خانگی ترسیم شده است.‏
‏ 
‏ 

‏تعریف انرژی:
‏در تعریف انرژی می توانیم بگوییم که: انرژی توانایی انجام ‏کار .
‏یعنی ‏تمامی موجودات برای انجام کار باید ‏غذا ‏مصرف کنند تا این غذا ‏بصورت ‏انرژی ‏در ماهیچه ‏های آنها ذخیره شود که در موقع لازم بتوانند از آن استفاده کنند.
‏با پیشرفت ‏انقلاب ‏تکنولوژیک ‏تمامی دستگاه ها و ماشینها به نوعی از انرژی های مختلف استفاده کنند. ‏مثلا ماشین ‏بنزین ‏مصرف نکند ‏برای ما نمی تواند کار انجام دهد یا ‏یخچال ‏انرژی ‏الکتریکی ‏مصرف نکند نمی تواند عمل ‏سرمایش‏ی انجام دهد.
‏دید کلی:
‏انرژی باد یک ‏انرژی ‏قابل ‏استفاده است، زیرا که به طور مستقیم با ‏بازده ‏زیاد به ‏الکتریسیته ‏تبدیل می شود. در سوئد ، آلمان ، انگلستان ، دانمارک و استرالیا ‏ماشین ‏های بادی ‏بزرگ و کوچک ساخته شده و برنامه هایی را در جهت ادامه پژوهش ها و ‏استفاده عملی از امکانات صنعتی ‏انرژی ‏باد ‏مخصوصا واحد هایی با ‏توان ‏بزرگ مورد مطالعه است.
‏تاريخچة باد
‏در طي تاريخ، انسانها باد را به شيوه‌هاي مختلف به كار بردند. بيش از پنج هزار سال پيش، مصريان باستان از نيروي باد براي راندن كشتي‌هاي خودروي رود نيل استفاده كردند. بعد از آن، انسان آسياب بادي را براي آسياب كردن بذر خود ساخت. جديدترين آسياب بادي متعلق به ايران است. اين آسياب شبيه به پاروهاي بسيار بزرگ بوده.
‏قرن‌ها بعد، مردم هلند طرح پاية آسياب بادي را بهبود دادند. آنها تيغه‌هاي پروانه مانند ساخته شده از پره‌هاي نو به آسياب بادي اضافه كردند و روشي براي تغيير جهت آن مطابق با جهت باد ابداع كردند. آسياب‌هاي بادي به هلندي‌ها كمك كردند كه در قرن 17 صنعتي ترين كشور جهان باشند.
‏برخي از كشورها آسياب‌هاي بادي را براي آسياب گندم و ذرت، پمپ كردن آب و قطع درختان به كار مي‌بردند. در سال 1920 در كشورهاي توسعه يافته‏ ‏ از آسيابهاي كوچك براي توليد برق روستايي بدون خدمات برق به كار بردند. در سال 1930 زمانيكه خطوط نيرو شروع به انتقال برق از نواحي روستايي كرد، آسيابهاي محلي كمتر و كمتر شدند، اگرچه در حال حاضر نيز مي‌توان آنها را
‏ ‏ ديد.
‏ذخاير نفت در سال 1970 تصوير انرژي را براي كشورهاي جهان عوض كرد. اين امر محيطي بازتر براي منابع جايگزين انرژي خلق كرد و راه را براي ورود مجدد آسياب‌هاي بادي به چشم انداز آمريكايي در توليد برق هموار كرد.


 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4205 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .docx

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:136 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل