کارآفرینی طرح توجيهي روغن نباتی شاد گل 58 ص

دسته بندي : کسب و کار » پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..Doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 46 صفحه

 قسمتی از متن word (..Doc) : 
 

‏طرح توجيهي‏ ‏ روغن نباتي شاد گل
‏1
‏فرم اطلاعاتي طرحهاي مربوط به متقاضيان تسهيلات بانكي
‏1-‏  ‏ ‏مشخصات متقاضي
‏ نام شرکت ‏ :‏شرکت صنايع غذايي شادگل


‏ ‏شماره‏:‏ ‏28‏/‏2‏/13‏78‏

‏ ‏تاريخ ثبت‏ ‏:‏ ‏1135 نيشابور‏
‏ نوع فعاليت‏ : توليدي
‏تبيين در خواست متقاضي :
‏2-‏   ‏ ‏معرفي طرح :
‏1-2- نام طرح :
‏ ‏روغن نباتي جامد شادگل
‏2-2- هدف از اجراي طرح :
‏واحد تصفيه روغن نباتي خام و توليد روغن نباتي جامد
‏3-2- مشاور- مشاوران طرح :
‏مشاور صنعتی سها طوس
‏4-2- نوع توليد/ توليدات طرح :
‏روغن نباتي جامد - گاز اكسيژن - خمير صابون
‏5-2- ظرفيت توليدي طرح :
‏ در سال 30000 تن روغن نباتي جامد
‏ 6-2- پيش بيني نياز بازار : با توجه به نياز داخلي كشور و شرايط فراهم شده براي صادرات توسط دولت محترم اين واحد ميتواند بخشي از نياز جامعه را فراهم كند.
‏ 7-2- ميزان رقابتي بودن توليدات : با توجه به نياز جامعه بحث رقابت در بازار جايگاهي ندارد
‏ 8-2- ميزان كل سرمايه گذاري ثابت طرح :
‏ ‏64,193,131‏ ‏هزار ريال
‏9-2- سرمايه در گردش طرح :
‏ ‏18,152,169‏ م‏يليون ريال
‏10-2- مجوزهاي اخذ شده :
‏ الف : اعلاميه تاسيس‏ ‏ ‏28084/2‏ مورخ‏ 4/2/82
‏ ب :
‏ ‏ج :
‏11-2- دوره اجراي طرح : حداكثر 21 ماه
‏12-2- چگونگي پيش بيني تأمين منابع مالي طرح :
‏2‏0% سرمايه گذاري متقاضي و ‏8‏0 % تسهيلات تبصره اي .
‏1‏3‏-2- دوره بازپرداخت تسهيلات دريافتي ازآغازبهره برداري 3سال
‏1‏4‏ -2- سود مورد انتظار متقاضي 1267 ميليون ريال
‏1‏5‏-2- نرخ بازگشت سرمايه 20%
‏1‏6‏-2- وثيقه پيشنهادي متقاضي محل اجراي طرح و ماشين ‏آ‏لات
‏مقدمه
‏ روغنها و چربي هاي خوراكي بخش عمده اي از تركيب مواد غذايي و غذاي مصرفي روزانه را به خود اختصاص مي دهند . رشد سريع جمعيت و نياز به افزايش هر چه بيشتر توليد از يك سو و عدم استقلال صنايع روغن كشور از برخي لحاظ نظير مواد اوليه ، ماشين آلات و يا كاتاليست ، خاك رنگبر و غيره از سوي ديگر ، مشكلات روز افزوني را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعاليت هاي گسترده و تلاش بيشتر از جانب محققين ، متخصصين و مسئولين امر در اين زمينه است .
‏طرح توجيهي‏ ‏ روغن نباتي شاد گل
‏2
‏ روغن كشي از دانه هاي روغني به وسيله چرخهاي اعصاري در ايران ، از قرنها پيش مرسوم بوده و بيشتر مصرف دارويي داشته است . مصرف روغن نباتي به عنوان يك ماده غذايي به همراه ديگر محصولاتي نظير برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .
‏ مردم ايران در بدو امر با اكراه و از روي ناچاري به استفاده از روغن نباتي مبادرت مي نمودند و آن را فاقد مواد مورد نياز بدن دانسته ، حتي مصرف آن را مضر مي دانستند ، تا اين كه به تدريج با آگاهي از تركيبات و خواص مواد تشكيل دهنده روغن نباتي ، به مصرف آن روي آوردند و در بسياري موارد آن را بر روغن حيواني نيز ترجيح دادند . روغن نباتي در حال حاضر به اشکال جامد ، مايع و مارگارين مورد مصرف قرار‏ ‏ مي گيرد ، كه نوع جامد آن به علت قابليت نگهداري طولاني تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنين بهبود در پلاستيسيته روغن هاي قنادي و مارگارين . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوي روغن مي گردد ، مورد استفاده بيشتري دارد . در مقابل ، نوع مايع آن داراي ارزش تغذيه اي بالاتري است . مصرف اين فرآورده ي غذايي ، ساليانه رو به افزايش بوده ‏،‏ كه مي توان از علل آن ازدياد جمعيت ، افزايش درآمد ، بالا رفتن ميزان شهر نشيني و حتي عادت به مصرف و . . . را نام برد .
‏ مي بايد از هم اكنون با توجه به فاكتورهاي مختلفي ، نظير : رشد جمعيت ، رشد مهاجرت و تغيير سليقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ريزي صحيح كه در درجه اول از مواد اوليه شروع مي شود ( دانه هاي روغني ) ، اقدامات مقتضي را جهت نيل به خودكفايي به عمل مي آورد . لازم به ذكر است در گذشته در هيچ سالي وابستگي كشور به روغن خام كمتر از 80% نبوده است .
‏در اینجا لازم به ذکر است از کلیه عزیزان و سرورانی که به هر نحو ما را در انجام این مهم یاری نمودند و موجات ایجاد یک صنعت مادر را فر‏اهم ساختند صمیمانه سپاسگذاریم
‏بخش اول :
‏طرح توجيهي‏ ‏ روغن نباتي شاد گل
‏3
‏كليات
‏1‏-1-‏ ‏هدف پروژه
‏هدف پروژه تصفيه و توليد روغن نباتي جامد به ميزان 3000 تن در سال در دو شيفت كاری و رفع نياز هاي مختلف این محصول در كشور و گام در جهت خودكفايي و همچنین صادرات به بازارهای هدف و در نتیجه افزایش توان اقتصادی کشور مي باشد
‏1‏-2‏-‏ محل اجرا‏ ‏: ‏شهرستان ‏نیشابور- شهرک صنعتی خیام
‏1‏-‏3‏-‏ تعداد كاركنان‏ ‏:‏ ‏108‏ نفر
‏1‏-‏4‏- سوابق ثبتي مجري طرح
‏شركت شادگل در تاريخ ‏28/2/1378‏ت‏حت شمار‏ه1135درنيشابور‏به ثبت رسيد .
‏اين شركت با مسئوليت محدود و سرمايه ‏000/000/000/3‏ ريال شروع به فعاليت كرد .
‏1‏-‏5‏- سوابق تجربي و علمي مديران‏
‏رديف
‏نام ونام خانوادگي
‏رشته تحصيلي
‏تعداد سهم
‏1
‏امير اماميان
‏ديپلم
‏54
‏2
‏حميد رضا اماميان
‏ديپلم
‏200
‏3
‏مهديه بلالی
‏ديپلم
‏248
‏4
‏ريحانه اماميان
‏ديپلم
‏248
‏5
‏مليحه اماميان
‏ديپلم
‏248
‏6
‏علی اصغر اماميان
‏ديپلم
‏2
‏طرح توجيهي‏ ‏ روغن نباتي شاد گل
‏4
‏1-‏6‏- مجوزات قانوني
‏موافقت اصولي به شماره ‏28084/2‏ به نام شركت توسط وزارت صنايع جهت توليد ميزان ‏000/30 ‏تن ‏روغن‏ توسط وزارت صنايع ومعادن ( نمايندگي صنايع و معادن نیشابور ) جهت توليد ميزان 30000 تن روغن نباتی جامد در سال صادر شده و در تاريخ . . . تمديد گرديد .
‏ ‏ با توجه به اقداماتي كه توسط مجريان طرح از نظر پيشرفت امور ساختماني و برخي از قسمتهاي كارخانه به عمل آمده بود ، چند ماه بعد پروانه تأسيس كارخانه صادر و اعتبارات اوليه آن از تاريخ صدور به مدت يك سال تعيين و تمديد شد .
‏ ‏ لازم به ذکر است که اين اعلاميه تاسيس به نام آقاي محمد عظيمي سوراني صادر گرديده است.
‏1-7- ‏شناخت محصول و موارد مصرف
‏ چربي ها و روغنها ( ليپيد هاي غذايي ) تأثير زيادي در لذيذ بودن غذا از طريق بهبود طعم ، رنگ و بافت غذا دارند . همچنين چربي ها و روغنها منبع بسيار خوبي از انرژي مي باشند و انرژي حاصله از آنها بسيار بيشتر از كربو هيدراتها و پروتئينها است .
‏روغنها در توليد محصولات غذايي مختلف از جمله كيك / كلوچه / بيسكوئيت / شيريني جات / انواع شكلات / پفك / چيپس / انواع كنسرو / ( ماهي / لوبيا و . . . ) / فرآورده هاي گوشتي / كالباس / همبرگر / مارگارين / كره گياهي و انواع سس به كار مي رود .
‏مشخصات عمومي انواع روغنهاي خوراكي مايع و جامد مطابق استانداردهاي تدوين شده توسط اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي كشور بوده و براي انواع آنها تقريباً مشابه است .
‏عمده ترين ماده اوليه مورد نياز صنعت روغن ، روغن خام است كه بيش از 93% آن از خارج از كشور وارد مي شود .
‏ سازمان بهداشت جهاني ميزان مصرف چربي هر فرد را روزانه 80 گرم پيشنهاد مي كند . بر طبق آمار منتشره در سال 1377ميزان مصرف مستقیم روغن 43 گرم در روز بوده است كه با در نظر گرفتن ساير منابع تأمين چربي اين رقم كمتر از 600 گرم خواهد بود . كه هنوز اختلاف زيادي با استاندارد سازمان بهداشت جهاني دارد . و البته به دليل پايين بودن قدرت خريد مردم و نبود فرهنگ درست مصرف و توزيع مناسب كالا ستاد بسيج اقتصادي براي هر فرد سالانه 14 كيلوگرم ( 35 / 38 گرم در روز ) روغن در نظر گرفته شده است . كه اين مقدار با احتساب 20 گرم چربي و روغن از ساير منابع برابر 80 گرم خواهد بود .
‏همچنين ماده 106 قانون برنامه سوم توسعه كشور در جهت توسعه و ايجاد ظرفيت هاي جديد روغن كشي ، دولت را مكلف به واردات دانه هاي روغني به منظور ايجاد اشتغال و تكميل ظرفيت هاي كارخانجات نموده و در اين راستا وزارت محترم صنايع و معادن اقدام به صدور مجوز تأسيس كارخانجات نموده است .
‏بدين ترتيب ظرفيت كارخانه جات روغن كشي با سيستم اكستراكسيون نزديك به 8 / 1 ميليون تن دانه در سال 82 ( معادل 324 هزار تن كنجاله ) شد كه با توجه به ظرفيت هاي جديد تا پايان سال 8‏7‏ ظرفيت واحدهاي مذكور به 6 / 3 ميليون تن دانه در سال ( معادل 648 هزار تن روغن خام و 2772 هزار تن كنجاله ) خواهد رسيد . همچنين كنجاله روغن به عنوان محصول جانبي در صنعت روغن كشي محسوب مي شود كه 77% وزني توليدات اين صنعت است و براي خوراك دام و طيور مورد استفاده قرار مي گيرد .

 
دسته بندی: کسب و کار » پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی

تعداد مشاهده: 7226 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .Doc

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:116 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل